Blogger Layouts

Monday, September 8, 2014

Haluuuuu....I'm back!!

Assalamualaikum uollsss...

Wah lama gile tak jenguk blog aku ni...dah naik sawang sana sini..kot2 dh beranai-anai pon!!huhuh

Last aku hapdet masa 1st pregnancy aku...wah2..lama benau tu...AND now guess what..??aku dah masuk 3rd pregnancy pong!~!Alhamdulillah...

OKla..I'll slowly update this blog..especially about my pregnancy la..kot2 ada yg boleh jadi rujukan kan???Walau pengalaman tak seberapa and tidak sehebat mana...tp my journey sampai berjaya conceive akan ku kenang sampai bila2...

AND pada kawan2 & sahabat2 yg masih struggle berTTC, all the best to you all..Allah tau apa yg terbaik utk kita..sentiasa berbaik sangka..(ingatan utk diri sendiri gak)..and never give up k

See u then!

XOXO

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete