Blogger Layouts

Monday, July 11, 2011

Maternity pants...

30/6/2011- Thursday-Hari ni akhirnya aku jumpa gak ngan sua pregnant yg aku cari2..dan pada aku dh sampai masanya utk tukar seluar..sebelum ni mak ckp biar dulu, jgn beli lagi sebab masih baru walaupon dari awal2 pregnant perut aku dh start membuncit..mgkin byk angin kot..(serius bkn sbb boroi k..:) )

Punya la ssh nk cari sua pregnant utk saiz2 aku yg keremping ni...yang ade semua saiz besar2..so far badan aku x naik byk pon, bru 1kg je..perut je yg naik..dh rezeki aku time jalan2 kt Parkson kt Ujana Kewangan, Labuan aku tgk ade maternity pantz saiz M...mmg ngam sgt ngan aku walaupon pinggang dia besar sikit..tp sua pregnant ni adjustable..so xde masalah la..aku pon pejam2 mata angkat 2 helai..nk mskkn gambar tp handphone lak rosak so xde la gambo nye..nnt kalo leh amik gambo aku mskkn kemudian mcm mana rupa sua pregnant ni..mmg sgt2 selesa la..sbb sblm ni aku hanya zip sikit je sua aku sbb dh xmuat..dan bila nk ddk aku akan bukak semua...nasib baik aku x pernah lupa nk zip balik bila bgn kalo x alamatnya.......

k la..nnt lg update perjalanan 40 mggu aku ni..(kalo ade rezeki lebih papa ckp nk beli lagi 1 mggu ni..tq en papa...muaaahhhhzzz)

1 comment:

  1. singgah sini jap sebelum tido.. take care eam...

    ReplyDelete